Wednesday, August 4, 2010

jelita sara

salam uols...

pagi ni aku nak cite pasal tudung jelita sara ni..

okay, ni salah satu koleksi tudung jelita sara yang aku ada.

gile taksub okay ngan tudung2 ni. dalam masa 2 minggu, aku dah beli 5 helai. huhu.

semalam pun aku order satu lagik. sampai abe joe jambul cakap, "aik, beli lagi?? " hahaha
naseb ko la bang kan, dah dapat bini cenggini, nak buek camno.. ekau kena pasrah yoo.

tudung ni kaler lite peach. sangat santek. nak2 pulak orang yang pakai tu pun santek.. *puuiiiiii!! muntah ijau

ada muka kaunselor ke aku ni ha?

ni close up kat awning. embroided awning. memang lawa wok!


kualiti kain sangat2 la merangsangkan memberangsangkan nafsu I. lembut je kain nye, sejuk je bile pakai. memang nyaman senyaman-nyamannya.

ekceli owner jelita sara ni, wife pada opismate joe. so aku order arini, petang kang gak terus dapat. hihi. besoknya gak la aku terus pakai. haha.

special attention to my fren, dallies.. ko minat tak tudung camni? kalau minat inform kat aku k laling..

pada yang berminat, boley klik kat sini. tudung koleksi jelita sara sangat laris cam pisang panas. sumpah tak tipu. contoh, katalah arini dia release new collection, kompom lusa korang bukak balik, sume dah SOLD OUT. so, sila cepat cepat beli kalau dah minat. takmo tunggu2 okay. ^_^

10 comments:

Rita Razif said...

untung laa ownernya dkt zue.. bleh dpt on the dot.. cantek2 gak collection dia kn.. eita suker cuci mata tngk tudung2 kt radiusite..

http://www.radiusite.com/

Mrs.Joe Sparrow said...

eita: hehe... tu la.. ta, zue ada gak tengok tudung kat radiusite tu... aritu order, tapi keciwa sebba sold out dah tudung yg zue nak.. uhuks.

nina said...

nak order gak utk raya..tema thn ni,merah.....lagi 1 tak tau lg

Mrs.Joe Sparrow said...

nina: order, jangan tak order... =)

Dakjaat said...

tudung berkedut... talak iron ka cik puan? :P

Mrs.Joe Sparrow said...

dakjaat: mana ader kedut... ish ish..memang gitu... :P

Dallies said...

zue,aku check out website, haahlah lawanyer!!!kalau nak order terus order online ke melalui ko lg cepat?hehe..

amm said...

skrg situasiku sdh berbeza....tudung sarung ni juga yg membantu sgt2!! mau tambahkan koleksi juga ;p

Mrs.Joe Sparrow said...

dallies: ko cakap mana ko nak ye... nanti aku belikan... =)

Mrs.Joe Sparrow said...

amm: hik hik... tau xpe.. sangatla mudah kan... mekap2, pastu terus sarung, jimat masa den!
try la mek beli ngan aween ni, seriyes takkan nyesal.. =)