Friday, October 8, 2010

baru nak berjinak2...

salam uols...

semalam petang kami kuar shopping. hiksss tu pun nak cakap eyh? haha

maka buat kali ketiganya, aku terlepas cerita Chinta. nanges T_T

tapi takpe, aku ada jurulapor yang setia. hihihi

by the way, lunch hour ni aku bakal keluar lagik. kali ni misi nak beli shawl pulak..

dah lama berkenan, tapi cam shegan shegan nak pakai. kite kan shai shai cat... (,")

semalam dah beli beberape helai baju baru ---> semata2 sebab nak pegi jalan weekend ni punye pasal. ish ish ish ferempuan ferempuaaan....

al-kisahnye, ada antara baju tu, yang nampak gayenya lebih sesuai kalau pakai shawl. sebab nak kasi nampak details pada bahagian lehernya. somel tau sebab ada few flowers around the neck area.

kalau kasi tutup, rugiiiii la duet mak kan beli baju tuh. ngahahahaha. baju tu lengannye sekshii. masa try, aku tanye kat joe;

bini: orang boley tak pakai camni je? takyah pakai inner?
laki: dia tak jawab, tapi dia kasi kembang2 kan idung dia yang dah memang kembss tu. haha

(maka otometik ko kena paham sendiri la bahasa isyarat dia ye. jangan harap nak dapat. musti kaver itu lengan. kalau tak kaver, mungkin akan bertambah lagila dose laki mak sebab tanggung dose bini dia nih yang dah sedia banyak bertimbun. hahahaha. oh tidakkk.)

ok dah dah. melencong dari topik aku nih. sowiii *_*

ini adalah beberapa pic shawl yang cantek2 yang sempat di'gugel' pagi tadi..



channnn kan??

kalau aku yang pakai lak, camne agaknye ghupenya? jadi yuna ke aku? gagagaga

**ni sume pic kopipes dari blog2 yang tertera namanye pada pics tuh sume. TQ!

semalam jugak, selain maknye yang lebih2 eksaited beli baju, anak pun tumpang sekaki. dia siap dapat sandal baru sebab dah pandai jalan. (padahal kasut die melambak dah dalam lemari.. huhu. like mother like dotter ye?)


ok, dah jom sambung keje. ngulauuuu je kome ye!

3 comments:

amm said...

vote for shawl.....aku sgt xpuastti hak pic pertama tu, y ha dia pki inner tu jd mcm cun ek & klu aku pki bolatttt je.....ko ada jwpannya x??hihi...

Dallies said...

zue,lawa..lawa!
aku mmg dah permanent pakai tudung shawl ke opis..psl ramai kata tudung style awning ariani tu x kena dgn character aku...hehe..

~│IbuCats│~ said...

amm: hehehe..yg tu pun aku taktau camne dia ley pakai lawa je kan? kena check betul2 camne cara dia pakai... hehehe

dallies: uhuks..memang lawa pun, tapi joe tak kasik..atas sebab2 tertentu... =(