Saturday, November 6, 2010

my new obsession ^_^

salam uols...


mak sekarang ada kesukaan baru. kesukaan itu ialah membeli belah tunics dan jubah. sila pecaye!

nak kata dah tobat tu tak la. kang ada yang ingat mak ni ostazah pulak. kalau ostazah haruzla berjilbab gituu. ni aku pakai jubah pun ngan tudung pendek gak. haha.

sekarang ni banyak sangat baju pesen gini yang cantik2. geram mata memandang, berat lagi hati memikul.

now kalau pegi soping, attention mak adalah ke kedai2 yang jual tunics dan jubah2 moden.

ni bukan aku tau. aku belum selim camni lagik T_T

(ni gambar curik kat belog Uniquely Tunics)

santekkkkk kan jubah ni? ferempuan yang jadi model ni pun santek gak. ^_^


ini pulak ferempuan yang baru berjinak2 dengan pesen jubah gituuu. (pi mapos la kat muka aku yang dah kekelabuan tu. ni efek masuk ladang 2 minggu straight aritu..dahla itam, sunburn lak lagik, serta berkilat2!! mak nak nanges!)

seb baek la Hajaba, Umyra ada kat Melaka. design jubah diorang memang meletops. Pearl Haya pun lawa jugak, tapi butiknya tiado di Melaka... sob... sob..

kawan2, sape ada blog jual jubah lawa2, bagitau aku ye!




abang..... jom pegi sopink sok ... thee thee thee...



6 comments:

Dear Sharul, said...

mak pun suke..: )

~│IbuCats│~ said...

iye... sama lah kite..hehe

babymummydaddy said...

rasernyer ader nmpak pearl haya kat tesco cheng..tp x tau la kalo dia cuma jual tudung pearl haya je..yg lenlain brand lain..tp try tgk test..usha usha ler dolu...

CatlinaFly said...

samalah...suke shopping tunics skrg...tapi harga dia tu mahai2...kadang rm100 ke atas...huhu sorry zue tak dapek nak jumpo tu ari zue dtg sini

~│IbuCats│~ said...

k.ekin: o ada ek? kite tak penah pegi tesco cheng tu lagi..nanti kita try survey... =)

~│IbuCats│~ said...

k.maiza: tu la kan, tunics and jubah mahal2, tapi cantek2...hehe
takpe kak, nanti bila2 kita pegi kluang, ley jumpa k... =)