Monday, January 24, 2011

Port Dickson - Part 2

salam uols...


meh I sambung semula entry semalam ek..

kitorang punya bilik tu kat level 3... from balcony, boley nampak laut sume.. petang2 sabtu kemarin adalah sangat syiokkk pasal I and Joe duk kat sofa bed tu and tengok sunset... huhu sooo romantic.. tapi tak sampai 2 minit, chiepani datang menyelit kat kitorang.. potong tul! hahahaha


uihhh... posing sexshii awak ye!

petang sabtu tu, kitorang turun bawah, berendam kat pool. momi cam biasa, jadi photographer tak berbayar.. hihi

mula2 chiepani cam takut sangat nak mandi dalam pool ni.. masa kecik je dia eksen berendam lama2... bila dah besar2 ni dia cam fobia lak.. tak paham tul aku nengoknye..

tapi dah lama2 tu, chiepani dah start enjoy swimming..

sampai taknak naik atas dah ... tak sadar2 badan dah menggeletar kesejukan ..

ciannnn... menggigil kesejukan.. tapi sekejap je dia naik atas ni..

bile la dapat merasa dapat naik mendalah yang kat belakang tu ek?

oh, dah stat gian nak berendam upenya dia... this time, dia ajak dedi pegi masuk pool budak2 lain..

tu dia... melayankan ajelah dedi nye ye...

malam tu kitorang jalan2 pegi night market.. best gak night market ni, besar sangat.. macam2 ada jual... teringat pulak pasar malam Sri Serdang time belajar kat UPM dulu.. ooo rindunye ngan cendol and bakso pasar malam kat sana!

malam ahad tu, chiepani start demam dah. maybe sebab terlalu lama dia berendam dalam pool kot...

pagi tu time breakfast dia bad mood je.. selalu suke je nak duk kat babychair, ni tak.. nak duk kat kerusi orang besar lak... layan jelah ye.. budak demam memang cenggini.. mau manja lebih2.. sume pun nak lebih. cubit lebih nak? hehehehehe. garang tul momi kau...

1 comment:

~♥ iella ♥~ said...

syeronoknya leh mandi manda...


ShArinG iS CariNg,
http://fadthnwan.blogspot.com