Tuesday, June 28, 2011

nama saya Duyung...

assalam uols...


I dah lama tak buat tag ni... best pulak bila kena tag ni, ada idea nak update blog ;)

nah layan sesi soal jawab soklan yang I kena buat ni...

a) segala soalan tag perlu dijawab menggunakan huruf awal nama anda
b)boleh pilih nama penuh ataupun nickname
c) tak kisah jawapan anda either in Malay or in English or in Jawa... hahaha yang ni I tipu!

1) what is your name : Duyung
2) a four letter word : DONE!
3) a boy's name : Darwisy
4) a girl's name : Damia
5) an occupation : Doctor of Veterinary Medicine
6) a color : Duo Pink
7) something you'll wear : Dior fragrances
8) a food : daging masak rempah
9) something you drink : Dew Melon (aku belasah je ni!)
10) something found in bathroom : double deck mirror
11) a reason for being late : Dedi tak kejutkan pagi2
12) something you should have : Dark Chocolate all the time!
13) a movie title : Dr. Doolittle
14) a place : Dubai
15) a musical group : Def Gab C
16) an animal : Dubuk
17) a street name : Dato' Palembang
18) a type of car : Dematosa Pantera
19) the title of a song : Diam Diam Cinta

sonang tak sonang la nak menjawab tag ni..huhu...berfeluh ketiak memikiornye... btw kan Eita, soalan ni sebenarnya ada 19 je kan, not 20 rite?

last sekali, I nak pass around tag ni pada penama2 berikut:

- Eazy Insyira
- Sarah Kalam
- Mizah
- Nina


2 comments:

•♥• RR •♥• said...

wakaka.. eita pun x perasan soklan no.8 dh ilang.. sbb main copy jer drpd blog member tu.. hihi

btw, dubuk tu haiwan mcm mana ek? theee

~│CatWoman│~ said...

eita: hehehehe...tu la zue pun copy paste gak, tapi tetibe perasan no.8 takde..

dubuk tu hyena ;)