Tuesday, November 1, 2011

Besday ZHK

assalam uols....


mula2 sekali nak cakap, tengkiu sesangat pada semua yang wish besday saya semalam and even kelmarin pun dah ada orang wish awal siap2... tapi dedi bukan orang pertama yang wish... sebab dedi wish tepat2 kul 12 tengah malam (tengkiu dedi sanggup tahan mata, padahal dia dah ngantuk giler... hehe).. ada beberapa orang yang wish I seawal jam 11 malam tu..ngahaha... ni mesti korang takut lupe nak wish, so wish awal siap2.. ye tak? apepun , tengkiu sesangat... sayanggggggg korang sume ketat2!


hadiah besday is on the way kata dedi... takpe, I tunggu... biar lambat asal best.. :)

muke besday girl semalam... fes time pakai kunin, mak rasa lain macam.. tah, tak biasa kot..

semalam tengahari, dedi telah men"surprise"kan I... ada akak call I kat opis, tanya bilik I katne... dia cakap ada cuppies delivery... wahhhh terus mak terkejut la kannnn... 

turun bawah, amik cuppies from akak tu, and akak tu cakap, "Hepi Besday!".. ni from Johari.. husband awak ye? 

ye kak! (terus hati den berbungo2 riang..rasa cam nak meloncat kat tangga tapi tak jadi sebab tetibe opismet I lalu puleksss..hiksss)

rasa terharu la kannnn... sebab masa besday dedi aritu, I langsung lupe terus nak wish dia..(dush!dush!dush!)  sekali time besday I, dia siap hantar cuppies lagik.. I lebiu ketat2 dedi!!


I LUV U 2 !!!



dedi tanya, nak selebret katne besday... dia nak booking terus.. tapi semalam I tak terpikir lagi nak makan kat mana2...dah la sentap, semalam ada malaun meroyan fitnah I ok.. terus sentap... seb baek ada kengkawan tersayanggg support.. I lap u bebeh2 sume!

dedi pun naik hot sama semalam bila bini dia kena fitnah kan.. tapi takpe.. ko tunggu ye limah, ko tunggu pembalasan kitorang!! (bukan aku sorang, ramai tengah aim pompuan giler ni)

ok, takmo cite pasal kisah sentap2 time besday ni... ;P

last but not least (macam skema ayat ko pehal kan?) , ok2.. last sekali nak cakap,

tengkiu sesangat pada semua kawan2 yang wish besday I semalam.. yang wish kat fesbuk, kat watsap, kat sms and even yang call I gak semalam... time kasih sesangat. terharu weyh! 

sangat2 menghargai wish korang sume dan AMIN YA RABBAL ALAMIN di atas wish kalian. moga2 makbul doa kalian semua.. :)



2 comments:

•♥• RR •♥• said...

happy bday zue.. nie 2nd wish nie.. hehe! semoga segala yg diimpikn akn terlaksana insyaAllah

p/s : haaa.. nie koleksi tudung fareeda yg no brp? i loikeee.. kemain besaw gambar noooo ;)

~│CatWoman│~ said...

tengkiu ta... hehehe.. amin amin amin...

ngeee... ni yang ke-16 kot.. somel tak kaler ni? zue nak cari rozana body grey layer pink..susah tul nak dpt kaler tu :(